Details

Music

MINGGAT [ rumba koplo acoustic] ~ Era Syaqira | Sri Minggat cover SONNY JOSZ

MINGGAT [ rumba koplo acoustic] ~ Era Syaqira | Sri Minggat cover SONNY JOSZ
00:06:17
08 February 2021

Ndang balio Sri ndang balio
Aku loro mikir koe ono ning ngendi
Ndang balio Sri ndang balio
Tego temen koe minggat ninggale aku

Lokasi : Margo Utomo Hill View Cottages

Title : Minggat
Artis : Era Syaqira
Songwriter : Sonny Josz

official website | http://khatulistiwarecord.com
facebook : KTWRecord
instagram : khatulistiwa_record

AVAILABLE ON
iTunes : http://
Spotify : http://
Amazon : http://
Deezer : http://

-----------------------------------------------------------------------------------
Lirik :
Sri, kapan koe bali?
Koe lungo ora pamit aku
Jarene ning pasar
Pamit tuku trasi
Nganti saiki koe durung bali

Sri, opo koe lali?
Janjine sehidup semati
Aku ora nyono
Koe arep ngono
Loro atiku
Atiku loro

Ndang balio, Sri
Ndang balio (Balio)
Aku loro mikir koe ono ning ngendi

Ndang balio, Sri
Ndang balio (Balio)
Tego temen koe minggat
Ninggale aku
Yen pancene, Sri
Koe eling aku
Ndang balio, aku kangen setengah mati

dipopulerkan oleh : Sonny Josz
-----------------------------------------------------------------------------------
#EraSyaqira #SriMinggat #Rumba
Email : info@khatulistiwarecord.com
Copyright © 2021 Khatulistiwa Record. All rights reserved.