Details

Music

MENYENTUH QOLBU ! TOMBO ATI KOPLO KEJAWEN (SUNAN BONANG)

MENYENTUH QOLBU ! TOMBO ATI KOPLO KEJAWEN (SUNAN BONANG)
00:05:26
03 August 2020

LAGU : TOMBO ATI (OBAT HATI) - SHOLAWAT JAWA
syair : Beliau SUNAN BONANG
lirik lagu TOMBO ATI

Tombo ati iku limo perkarane
Kaping pisan, moco Qur'an lan maknane
Kaping pindo, sholat wengi lakonono
Kaping telu, wong kang sholeh kumpulono
Kaping papat, kudu weteng ingkang luwe
Kaping limo, dzikir wengi ingkang suwe
Salah sawijine sopo biso ngelakoni
Mugi-mugi Gusti Allah nyembadani

Lebih baik didengarkan menggunakan Headset/Headphone/Speaker

Musisi
Kendang : heru onthedut
Music Director : Heru Onthemix
vidio : Heru & Yoga

Instagram : heru_onthemix

NB:DILARANG REUPLOAD DALAM BENTUK APAPUN

Jangan lupa dukung channel ini terus dengan subscribe dan share, hidupkan juga ikon lonceng untuk pemberitahuan video cover terbaru dari channel kami.

Subscribe channel kami yang lain :

Heru onthemix (VLOG)
https://www.youtube.com/results?search_query=heru+onthemix

#tomboati
#sholawatjawa
#koploagain