Details

Music

SATRU

Denny Caknan X Happy Asmara || LIRIK

SATRU
00:05:09
18 January 2021

( Lainnya )

Guyon Waton - Patah Hati : https://youtu.be/y-64JjjluEc

Always - Dhevy Geranium : https://youtu.be/y08rbkTAKAY

Dj Cidro 2 : https://youtu.be/IqGIB_Z-_HQ

Tanpa Batas Waktu - Happy Asmara : https://youtu.be/RzAlmjFUivo

Wedi Kelangan - Happy Asmara : https://youtu.be/5vZwE9CL7x4
.
.

Denny caknan X Happy Asmara - SATRU

Lirik :

unine batin dungoku
ra luput ko jenengmu
aku ngedem-ngedem atimu
bakoh mempertahankanmu

Gusti kulo mpun manut dalane
mung jenengan sing ngatur ceritane
sing jelas aku mikir ke depane
opo bakal hubungan satru sakteruse

tulung percoyo aku sayang awakmu
buktine sampeyan nglirik liyane
sumpah ra koyo sing mbok pikir selama iki
mas isoku meneng ngajeni awakmu

sepurane yen pancen salah
sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
rangkulen aku, iki gur mung salah pahamku


satru, hubungan mung salah pahammu
sampeyan kudu ngerteni, aku cemburu

Original : https://youtu.be/fKVgm3_x-OI